Bel: 085 016 00 74
Liever telefonisch bestellen?

0 item(s)

Onderhoud

Wat moet u doen om extra lang van uw trampoline te genieten:
• Plaats een trampoline nooit direct op stenen. Zet deze op rubbertegels of op een andere zachte ondergrond. Zo voorkomt u dat de trampoline gaat stuiteren en dat de beschermingslaag van uw frame afgaat en het frame gaat roesten. Plaatst u uw trampoline wel op stenen dan heeft u geen recht meer op garantie.
• Controleer de trampoline voor gebruik. Mocht er een veer kapot zijn vervang deze dan eerst. Bij TOINK trampolines zit standaard 1 extra veer voor de service. Spring niet op een trampoline waar veren missen want het frame en de mat worden dan ongelijk belast.
• Controleer het frame geregeld op slijtageplekken. Op de plekken waar de elastieken van de rand zitten komt extra frictie waardoor de gegalvaniseerde laag langzaam kan slijten. Mocht het nodig zijn dan kunt u deze plekken eenvoudig bijwerken en zo extra lang gebruik blijven maken van uw TOINK trampoline.

Accessoires en veiligheid
• Veiligheidsnet. Hiermee beschermt u de springers tegen het van de trampoline vallen. Let op: het is een veiligheidsnet om een val te breken. Het net is geen speelgoed om voor het plezier in te gaan springen.
• Schaf bij aankoop van uw trampoline een afdekhoes aan. Deze beschermd uw trampoline tegen weersinvloeden (en lichte verkleuring door de zon). Verder kan er geen viezigheid uit bomen etc op de trampoline komen. Met de winterhoes is uw trampoline zelfs in de winter perfect beschermd.
• Met de ankerset voorkomt u dat de trampoline gaat stuiteren of wegwaait bij storm. Schade als gevolg van storm valt niet onder de garantie. U verankert de trampoline met deze set heel eenvoudig in de grond.
• Ladder: zijn de kinderen nog klein? Schaf een veilige ladder aan. Hiermee kunnen de kinderen eenvoudig en veilig op de trampoline klimmen. Ook wordt de valrand dan niet extra belast
Altijd 1 persoon tegelijk op de trampoline. Het staat ook op de trampoline en in de handleiding. Ook als de trampoline 200 KG kan hebben. Die 200 KG betekent niet dat er 4 kinderen van 50 KG tegelijk kunnen. De trampoline wordt dan ongelijk belast en heeft veel meer te lijden. Verder zullen de kinderen elkaar 'lanceren' wat erg gevaarlijk is!