Bel: 085 016 00 74
Liever telefonisch bestellen?

0 item(s)

Rechthoekige trampoline

Wat u moet weten over de rechthoekige TOINK trampolines: TOINK trampolines zijn kwaliteitstrampolines. De TOINK trampolines zijn er alleen met grijze randkussens en vallen in het hoge kwaliteit segment. De prijzen van TOINK zijn echter scherp doordat wij onze trampolines scherp inkopen.

• Rechthoekige TOINK trampolines zijn allemaal voorzien van een unieke, versterkte hoek constructie: door in plaats van in de hoek 1 veer te plaatsen is hier een beugel geplaatst met een extra veer. Veel sterker natuurlijk! De trampolines zijn voorzien van 178 of zelfs 210mm conische veren: de allerbeste!
• TOINK trampolines zijn voorzien van een uniek, extra breed randkussen over de veren. Dit randkussen bestaat uit 4 losse delen voor een goede pasvorm. Daar waar de meeste leveranciers 0,35 mm PVC en soms 0,55 MM PVC gebruiken zijn de TOINK trampolines allemaal voorzien van extra verstevigd PO-PVC materiaal van 0,55 MM. Dit houdt in dat in het gewone PVC nog een extra verstevigende geweven materiaal verwerkt is. 
• TOINK trampolines zijn voorzien van een dubbel gegalvaniseerd frame. Uw trampoline kan zo het hele jaar buiten blijven staan.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren